Rijk van Nijmegen

Binnen onze afdeling wordt veel aan bloemschikken gedaan.

Bloemschikcursussen

Er is een  bloemschikcursus voor beginners, voor gevorderden en voor vergevorderden.
De basiscursus wordt gegeven op 8 dinsdagavonden van 19.30 - 22.00 u in het HELICON VMBO Nijmegen .
De cursussen voor  gevorderden en vergevorderden worden gegeven op donderdagavond van 19.30 tot 22.00 uur en kunnen desgewenst ook als cursus va 4 lessen worden gevolgd )óf najaar 2019 óf voorjaar 2020.

Workshops

Geregeld worden er workshops georganiseerd waarbij G & B voor alle materialen zorgt en er onder begeleiding een mooi werkstuk kan worden gemaakt.

Bloemschikstudieclub

Er is een bloemschikstudieclub, " De Klimop" die één keer per maand onder deskundige begeleiding naar een bepaald thema bloemschikt.

Bloemschikexpositie

Eén keer per jaar wordt er een BLOEMSCHIKEXPOSITIE gehouden. Leden van 'Klimop' en cursisten van de bloemschikcursussen plus iedereen die het leuk vindt kan hier aan deelnemen.

NK Bloemschikken

In plaats van een landelijke bloemschikwedstrijd zijn er vanaf 2018 regionale bloemschikwedstrijden.
Op 26 oktober 2019 vindt het ONK Bloemschikken plaats in Het Hart van Eefde in Eefde (bij Zutphen). In de ochtend wordt gewerkt aan de stukken, in de middag zijn deze te bezichtigen.
Aanmelden kon tot 1 augustus.

Klik door naar de onderwerpen in de linkerkolom om meer te weten te komen over bloemschikken bij de afd. Rijk van Nijmegen en Land van Maas en Waal of klik op de link in bovenstaande tekst.

Voor nadere informatie kunt u terecht bij Mientje of Erna van de bloemschikcommissie
Mientje Peters: mientjepeters45@gmail.com  of: 024-6414488
Monique Janssen: moniquejanssenbg@gmail.com of: 06-29628496