Cursus Aquarelleren

Route

Meer info:

Cursus bloemen aquarelleren

Deze herfst/winter willen we een cursus organiseren waarin je leert hoe je bloemen kunt aquarelleren. Aquarelleren is een verftechniek waarbij je werkt met waterverf en het is bij uitstek geschikt om de fijnheid van bloemen weer te geven.
De cursus zal 5 lessen omvatten en wordt 1 x per maand gegeven op de 2e  donderdagavond van de maand. De eerste les is op 14 oktober.
De locatie is aan huis bij de kunstenares Hanny Verplak.
Er kunnen maximaal 6 personen deelnemen aan de cursus, dus heb je belangstelling geef je dan snel op.
Op de eerste les krijg je een opgespannen vel aquarelpapier, maat 30x40, zodat je meteen kunt beginnen.

Data        : donderdagavond  16 september, 21 oktober, 18 november, 16 december 2021, en de 5e les in 2022 in overleg
Locatie    : Hanny Verplak, Hegdambroek 23-08, 6545 WJ Nijmegen
Meebrengen: - kwasten met een punt, goed idee is om ze te merken
                      - aquarelblok, formaat wat je prettig vindt
                      - aquarelverf, blokjes of tubes
                      - palet of een klein bordje
Prijs        : € 70,00 p.p., incl. koffie/thee
                 Ledenprijs € 50,00 (leden Groei & Bloei, IVN en Klimop), op de eerste les contant te betalen aan Hanny Verplak.
Aanmelden    : via info@nijmegen.groei.nl (zie ook colofon)