Excursie naar Belmonte Arboretum Wageningen, zaterdag 23 april 2022

Generaal Foulkesweg 94A
6703 DS Wageningen

Route

Alleen al de bijzondere ligging van Belmonte Arboretum boven op de Wageningse Berg maakt deze tuin een bezoek waard. Aan de zuidkant van de tuin word je verrast door schitterende vergezichten over het dal van de Neder-Rijn.
Wij gaan op excursie naar deze tuin van 10.7 hectare, met bijzondere collecties bomen, struiken en heesters. Eén van de uitgebreide collecties is de Rhododendron. Daarvan staan de meeste eind april in volle bloei wat een spectaculair gezicht oplevert. En overal staan bordjes bij met de namen, dus als je een mooie ziet......

We worden rondgeleid door een geïnspireerd verteller, de heer Dedde Smit, directeur van het Arboretum en al vele jaren werkzaam in de tuin.
We gaan met eigen vervoer, maar als je samen kunt rijden met anderen is dat beter vanwege de parkeergelegenheid aan de straat.

Meer info:

Datum/tijd       : zaterdag 23 april, aanvang 10.30 uur tot ca. 12.30 uur.
Locatie             : Belmonte Arboretum, Generaal Foulkesweg 94A, 6703 DS Wageningen
Prijs                   : € 5,00 p.p. voor leden van Groei & Bloei, IVN en Klimop en/of een huisgenoot,
                             niet-leden € 7,50 p.p.
Aanmelden       : verplicht, via info@nijmegen.groei.nl