Kerstdemonstratie “Jeukende Kerstvingers”, door Frits Hoogers

Graafseweg 570
6603CL Alverna (Wijchen)

Route

We gaan er voor: Groei & Bloei, afd. “Rijk van Nijmegen en Land van Maas en Waal”, organiseert dit jaar weer een Kerstdemonstratie!!!!
Deze kerstshow wordt dit jaar verzorgd door Frits Hoogers, een bekende, creatieve en kundige bloemsierkunstenaar. De designer staat bekend om zijn persoonlijke aanpak.
Kleuren, vormgeving, uitbundige stukken en de nodige humor zorgen voor een leuke avond uit.
Je krijgt, naast klassieke technieken, ook tal van nieuwe technieken te zien. Frits werkt van klassiek tot compleet vrije expressie. Meer informatie: www.florafrits.nl.
Het thema van de avond: “Jeukende Kerstvingers”, is niet voor niets gekozen. Na een sobere Kerst afgelopen jaren, jeuken onze vingers om weer mooie kerstcreaties te maken.
Wie kan je een beter voorbeeld geven dan Frits Hoogers op deze avond. Plezier en enthousiasme in je werk is het belangrijkste wat er is en dat spat zowel van Frits als van zijn werk af.
Frits maakt 10 werkstukken, 7 van de 10 stukken worden verloot onder de aanwezigen. Loten zijn die avond bij Frits Hoogers te koop.
Tijdens de pauze en na afloop is er gelegenheid spulletjes te kopen in een mini-bloemenwinkeltje, tegen de “jeukende vingers”, want ga er maar van uit dat je na het zien van de show zelf ook aan de slag wilt.

Meer info:

Locatie             : Dorpshuis Oase, Graafseweg 570, 6603CL Alverna (Wijchen)
Datum / tijd       : vrijdag 25 november 2022, aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur.
Entreeprijs        : € 6,00 voor leden van Groei & Bloei, IVN, KNNV en Klimop, € 10,00 voor niet-leden
Lotenverkoop    : 1 lot € 2,00, 3 loten € 5,00 (onder beheer van Frits Hoogers)
Aanmelden        : noodzakelijk, via info@nijmegen.groei.nl
Let op : Géén pinautomaat aanwezig, dus s.v.p. contant geld meebrengen.

Parkeren: voor en achter het Dorpshuis is parkeergelegenheid en ook aan de overkant van de Graafseweg is er bij Verzorgingshuis LaVerna ook nog parkeerruimte.