Rijk van Nijmegen

LENTeMARKT zaterdag 2 mei op de Warmoes, de Historische Tuinderij in Lent GEANNULEERD

Afdeling:

Rijk van Nijmegen

Datum:

02-05-2020

Kosten:

Kosten lid:

Locatie:

Warmoes, Griftdijk Noord 11, 6663 AA Lent
Griftdijk Noord 11
6663 AA Lent

LENTeMARKT  zaterdag 2 mei op de Warmoes, de Historische Tuinderij in Lent.

Een begrip voor tuinliefhebbers!

Ook dit jaar kunnen we door de boomgaard kuieren langs een 40-tal kraampjes van de betere hobbykwekers.

Het aanbod bestaat onder meer uit groentenplantjes, vaste planten, eenjarigen, perkplanten, kruiden, zaden, en streekproducten zoals kaas, confituren, honing etcetera. Veel van deze producten zijn biologisch .

Daarnaast zullen er stands zijn met voorlichting over o.a. snoeien en bemesten, en kramen met  tuingerelateerde artikelen.

De tuin van de Warmoes is ook open voor een bezoek en er is een gezellig terras waar bezoekers kunnen genieten van een hapje en een drankje bij sfeervolle live muziek.

Kinderen zijn welkom: er worden diverse activiteiten voor hen georganiseerd.

Datum/tijd      : zaterdag 2 mei  van 10:30 tot 16:00 uur

Locatie            : Warmoes, Griftdijk Noord 11, 6663 AA Lent; www.warmoes-lent.nl

Entree             : € 2,00

Aanmelden     : niet nodig

Let op!!!  Voortaan is het niet meer mogelijk in de omgeving van de Warmoes te parkeren!!

Kom met de fiets, de trein of de bus!!

Meer info:

Oproep vrijwilligers voor de Lentemarkt.

Wie wil ook dit jaar meehelpen om de Lentemarkt weer tot een succes te maken?

Er zijn handen nodig bij het verkeer regelen, het entree heffen, het hapjes en drankjes verzorgen voor de standhouders en de vrijwilligers,  het schoonmaken, en de horeca. Dit jaar wordt de horeca weer ingericht als vanouds: dus hapjes en drankjes in de zelfbediening, en dat loopt als een trein.

Onze afdeling van Groei & Bloei, de afdeling Lingewaard en de Warmoes leveren allemaal vrijwilligers, én het zorgt voor ieder van ons voor een aardige aanvulling op onze begroting!

We proberen dit jaar op tijd de planning rond te krijgen en iedereen minstens een dagdeel in te plannen, tenzij je aangeeft de hele dag er bij te willen zijn!!

Meld je aan bij Anneleen: a.verhaegen@kpnplanet.nl