Rijk van Nijmegen

Huurlingsedam 54
6603 LH Wijchen

Route

Altijd een reuze gezellige activiteit: plantjes ruilen met andere mensen in de tuin van een tuinliefhebber. Eerst koffie, dan een rondje langs alle meegebrachte planten, zaden en stekken, en dan……  kiezen maar. Je kunt ook komen als je niets mee brengt, wie weet waar je mee naar huis gaat.

Meer info:

Het is dé gelegenheid om overtollige planten of planten die u heeft gescheurd of gestekt en niet meer in uw eigen tuin kwijt kunt te "ruilen" met iemand anders. Ook is er gelegenheid om oogstprodukten zoals appels, noten, jams en chutneys aan te bieden tegen een redelijke prijs. Je bent ook welkom als je nog planten voor de tuin zoekt maar nog niets heeft om in te brengen. Tussen 10.00 en 10.30 u kan iedereen zijn planten neerzetten, dan vertelt  iedereen die iets neer heeft gezet wat het is en daarna wisselen de planten van eigenaar.Deze gratis activiteit is alleen bedoeld voor leden van G & B en IVN.