Workshop gereedschapsonderhoud

Nieuweweg 195
6603 BM wijchen

Vrijdag 18 november: Workshop gereedschapsonderhoud

Het tuingereedschap kan over niet al te lange tijd de schuur weer in. Maar je legt het toch niet zomaar weg?
Zomers gebruiken we het zó vaak dat er geen kans is om het schoon te maken, laat staan te slijpen. Maar nu is er dé gelegenheid om je scharen, schoppen en schoffels eens goed onder handen te nemen.
Behalve schoonmaken en oliën moeten ze ook geslepen worden. Dat is wel een kunst apart.
Leo Meiburg verstaat die kunst. Hij zal je tijdens de workshop gereedschapsonderhoud laten zien hoe dit moet gebeuren. Daarna ga je zelf aan de slag en kun je hem om nadere uitleg vragen.
De workshop is bij Meiburg tuin- en parkmachines in Wijchen waar ook onderdelen voor verschillende gereedschappen verkrijgbaar zijn.

Meer info:

Locatie:         Meiburg Tuin- en Parkmachines, Nieuweweg 195, 6603 BM  Wijchen.
Prijs:              Ledenprijs: € 5,00 p.p. (Groei & Bloei, IVN, KNNV en Klimop)
                      Niet-leden € 7,50 p.p.
                      Inclusief een kopje koffie/thee en een koekje.
Aanmelden:   Vóór 1 november via info@nijmegen.groei.nl.
Ook vermelden welk gereedschap je meebrengt.
Maximaal 8 personen