WS Kerststukjes maken

Marga KLompélaan 37
6532 SB Nijmegen

Kerstversiering maken, 17 december 2022
Bijna Kerst, een leuke versiering op tafel brengt gezelligheid in huis.

Meer info:

Groei & Bloei organiseert weer een ochtend waarbij je onder begeleiding een leuk stuk(je) kunt maken voor thuis.
Wij zorgen voor groen, steekschuim, krammetjes enz.
Zelf breng je materialen, zoals bakjes, schaaltjes enz. mee, en ook je eigen versiering, kaarsen e.d. zodat het past bij je verdere kerstinrichting.
Mocht het je leuk lijken om een guirlande te maken, neem dan een dik stuk touw mee.
Er is genoeg groen om ieder 2 stukjes  te maken, uiteraard mag een wat groter stuk ook, en er is koffie/thee met iets lekkers, kortom het wordt een gezellige Kerstochtend.
Wel graag aanmelden, maar het is een inloopochtend, dus je kunt de hele ochtend komen. Misschien is het die dag ook mogelijk om kerstmaterialen te kopen in de school.

Datum / tijd  : zaterdag 17 december van 9.30 u. tot 12.30 u.
Locatie         : Yuverta VMBO Nijmegen (Voorheen Helicon), Marga KLompélaan 37, 6532 SB Nijmegen
Prijs              : € 5,00 voor leden Groei en Bloei , IVN en Klimop , € 10,00 voor niet leden, voor 2 stukjes incl. koffie/thee
Aanmelden  : vóór 10 december bij info@nijmegen.groei.nl, zie aanmeldprocedure in colofon.