Rijk van Nijmegen en Land van Maas en Waal

Vrijwilligers gezocht voor Gardenista!

Word vrijwilliger en werk mee aan het festival Gardenista !

Na een prachtig bloem- en tuinfestival in 2019 strijkt Gardenista in 2022 neer op de historische buitenplaats Den Alerdinck (tussen Zwolle en Raalte) van 25 tot en met 29 mei. De eerste editie was mede dankzij de inzet van meer dan 100 festivalvrijwilligers een groot succes. Om er ook dit jaar een onvergetelijk festival van te maken is Gardenista op zoek naar festivalvrijwilligers. Jij kunt je nu weer aanmelden om te helpen bij dit unieke groene festival.

Wat vragen wij van jou?

Bij de opbouw en de afbouw van het festival help je mee om het terrein in te richten of juist weer schoon op te leveren. Tijdens het festival bemens je de informatiebalie, kassa, bent gastvrouw of gastheer of waak over de aankopen van onze bezoekers. Dit is maar een greep uit de werkzaamheden. En dat allemaal op de fantastische buitenplaats Den Alerdinck die wordt omgetoverd tot een kleurrijk groen festivalterrein.

Waarom vrijwilliger worden tijdens Gardenista?

Als vrijwilliger van Gardenista werk je een of meerdere dagen in een team van enthousiaste mensen die allemaal passie hebben voor groen!
Iedereen heeft zijn eigen talent en dat mag gezien worden. Je kunt je opgeven voor specifieke werkzaamheden zoals het opbouwen van het terrein, gastheer/vrouw, etc.
Per dag krijg je een vergoeding van 25,- en uiteraard zorgen we voor koffie en lunch!
Kom je van ver? Dan zijn er leuke en betaalbare campings en hotels in de buurt. Maak er een gezellig weekend van rondom Gardenista en Zwolle!
Vind jij het leuk om mee te helpen om van Gardenista een prachtig festival te maken? Hou je van aanpakken en ben je klantvriendelijk? Meld je dan aan als vrijwilliger. Kijk op Gardenista.nl/vrijwilligers.