foto's

Wie van groen, bloemen en planten houdt en plezier heeft in tuinieren en/of bloemschikken, is bij Groei & Bloei aan het juiste adres.

VOORJAARSACTIE!

Ergonomische Felco snoeischaar nr. 14,
deze is zeer geschikt voor de kleine hand
voor € 37,50 (winkelwaarde € 52,00)
Deze actie geldt  voor nieuwe leden maar óók voor leden die al jarenlang lid zijn van Groei & Bloei.
Mail voor 8 mei naar: info(at)nijmegen.groei.nl en maak € 37,50 ove op NL52 INGB 0005512467 t.n.v. KMTP Nijmegen o.v.v. je mailadres, lidnummer en "snoeischaar".
Rond 20 mei wordt u per mail verder op de hoogte gesteld.

Dit weekend GROEN GENIETEN bij Lepona Tuinarrangeurs in Balgoij.

Van 15 t/m 19 mei vind op Landgoed Ophemert het, door G & B georganiseerde, tuinevenement Opens internal link in current windowGARDENISTA plaats. Help mee op een van de tuinwerkzaterdagen of vóór, tijdens of na de beursdagen of meld je aan voor de bloemschikcompetitie.
Maar kom in ieder geval een kijkje nemen!

15 en 16 juni is er weer het Landelijk Open Tuinen Weekend.
Thema van dit jaar: "DE LEVENDE TUIN"

Leden van de Vereniging Groei & Bloei ontvangen het gelijknamige tijdschrift en worden ingedeeld bij een van de 130 afdelingen die allerlei activiteiten organiseren bijvoorbeeld lezingen, workshops, cursussen, uitstapjes, enzovoorts.

De afdeling 'Rijk van Nijmegen en Land van Maas en Waal' telt ca. 450 leden. De activiteiten staan op de site, in de nieuwsbrief die 4x per jaar verschijnt en in het "vergeet-me-nietje", een digitale reminder die aan het begin van iedere maand wordt verzonden.

Over deze website:
Onder  Activiteiten & Actueel vindt u alle informatie van de afd. Land van Nijmegen en Land van Maas en Waal.
Onder Groentips vindt u informatie van andere groenorganisaties en dergelijke.
In de Agenda staan de activiteiten van onze afdeling in chronologische volgorde met de info over wie, wat, waar en wanneer.

Veel plezier met Groei & Bloei
afdeling 'Rijk van Nijmegen en Land van Maas en Waal'.

Deze maand in Groei & Bloei

Zaaien 2019