foto's

Wie van groen, bloemen en planten houdt en plezier heeft in tuinieren en/of bloemschikken, is bij Groei & Bloei aan het juiste adres.

Leden van de Vereniging Groei & Bloei ontvangen het gelijknamige tijdschrift en worden ingedeeld bij een van de 130 afdelingen die allerlei activiteiten organiseren in de vorm van lezingen, workshops, cursussen, uitstapjes, enzovoorts.

De afdeling 'Rijk van Nijmegen en Land van Maas en Waal' telt circa 450 leden . De activiteiten staan op de site, in de nieuwsbrief die 4x per jaar verschijnt en in het "vergeet-me-nietje", een digitale reminder die aan het begin van iedere maand wordt verzonden.

BLOEMSCHIKKEN TRADITIONEEL OF IKEBANA
In september starten er weer 2 cursussen op bloemschikgebied. U kunt zich aanmelden voor een Opens internal link in current windowOpens internal link in current windowCURSUS BLOEMSCHIKKEN voor beginners of voor gevorderden.
Ook start er op 13 september een bloemschikcursus Opens internal link in current windowOpens internal link in current windowIKEBANA. Een speciale Japanse bloemschiktechniek met weinig bloemen maar heel veel symboliek.

Over deze website:
Onder  Activiteiten & Actueel vindt u alle informatie van de afd. Land van Nijmegen en Land van Maas en Waal.
Onder Groentips vindt u informatie van andere groenorganisaties en dergelijke.
In de Agenda staan de activiteiten van onze afdeling in chronologische volgorde met de info over wie, wat, waar en wanneer.

Veel plezier met Groei & Bloei 'Rijk van Nijmegen en Land van Maas en Waal'.

Deze maand in Groei & Bloei

herinrichting tuin achter