foto's
home

Wie van groen, bloemen en planten houdt en plezier heeft in tuinieren en/of bloemschikken, is bij Groei & Bloei aan het juiste adres.  

 

LEZING DOOR JACQUELINE VAN DE KLOET OVER BLOEMBOLLEN
Jacqueline is een fenomeen op het gebied van tuinieren en gespecialiseerd in bloembollen. D.m.v. een speciale (simpele) techniek weet zij natuurlijk ogende borders te maken die dankzij de bloembollen lange tijd fleurig zijn. Ook weet zij de kleuren en het frisse groen van het blad van de net uitlopende vaste planten prachtig met de kleuren van de voorjaarsbloeiende bloembollen te combineren.

Wil jij ook een vrolijke voorjaarsborder met bollen en wil je meer weten over bloembollen en hoe ze te verzorgen en toe te passen? Kom dan naar de lezing op dinsdag 6 november.
Ook wie wil genieten van foto's van plekken die Jacqueline al omgetoverd heeft, is van harte welkom.

 

Leden van de Vereniging Groei & Bloei ontvangen het gelijknamige tijdschrift en worden ingedeeld bij een van de 130 afdelingen die allerlei activiteiten organiseren in de vorm van lezingen, workshops, cursussen, uitstapjes, enzovoorts.

De afdeling 'Rijk van Nijmegen en Land van Maas en Waal' telt circa 450 leden . De activiteiten staan op de site, in de nieuwsbrief die 4x per jaar verschijnt en in het "vergeet-me-nietje", een digitale reminder die aan het begin van iedere maand wordt verzonden.

 BLOEMSCHIKKEN TRADITIONEEL OF IKEBANA
In september zijn er 2 cursussen op bloemschikgebied gestart. U kunt zich aanmelden voor een Opens internal link in current windowOpens internal link in current windowCURSUS BLOEMSCHIKKEN voor beginners of voor gevorderden. Er zijn nog plaatsen beschikbaar. De 2e les van beide cursussen wordt gegeven op 4 oktober.

De bloemschikcursus Opens internal link in current windowOpens internal link in current windowIKEBANA, een speciale Japanse bloemschiktechniek is helemaal volgeboekt.


Over deze website: 
Onder  Activiteiten & Actueel vindt u alle informatie van de afd. Land van Nijmegen en Land van Maas en Waal.
Onder Groentips vindt u informatie van andere groenorganisaties en dergelijke.
In de Agenda staan de activiteiten van onze afdeling in chronologische volgorde met de info over wie, wat, waar en wanneer.

 


Veel plezier met Groei & Bloei 'Rijk van Nijmegen en Land van Maas en Waal'.

meer

Deze maand in Groei & Bloei

 

 

 

22
Oct
PRACHTKAARS
22
Oct
Bisschoppelijk botanisch - Tour de France (2)