foto's

Wie van groen, bloemen en planten houdt en plezier heeft in tuinieren en/of bloemschikken, is bij Groei & Bloei aan het juiste adres.

Woensdag 27 februari Opens internal link in current windowAlg. Ledenvergadering met aansluitend een lezing over vleesetende planten in de tuin.

Vrijdag 1 maart start de Opens internal link in current windowcursus: Vogels herkennen.
Aanmelden kan nog net!

15 en 16 juni is er weer het Landelijk Open Tuinen Weekend. Thema van dit jaar: "DE LEVENDE TUIN"
Je kunt tot 20 maart Opens window for sending emailaanmelden als je mee wilt doen.
Ken je iemand met een leuke, interessante of best wel gekke tuin, een tuin met een bijzondere vorm of ontwerp? Vraag of die persoon de tuin open wil stellen want hoe meer verschillende tuinen er zijn, hoe interessanter het voor de bezoekers is.

Van 15 t/m 19 mei vind op Landgoed Ophemert het, door G & B georganiseerde, tuinevenement Opens internal link in current windowGARDENISTA plaats.Help mee op een van de tuinwerkzaterdagen of vóór, tijdens of na de beursdagen of meld je aan voor de bloemschikcompetitie.
Maar kom in ieder geval een kijkje nemen!

Leden van de Vereniging Groei & Bloei ontvangen het gelijknamige tijdschrift en worden ingedeeld bij een van de 130 afdelingen die allerlei activiteiten organiseren bijvoorbeeld lezingen, workshops, cursussen, uitstapjes, enzovoorts.

De afdeling 'Rijk van Nijmegen en Land van Maas en Waal' telt ca. 450 leden. De activiteiten staan op de site, in de nieuwsbrief die 4x per jaar verschijnt en in het "vergeet-me-nietje", een digitale reminder die aan het begin van iedere maand wordt verzonden.

Over deze website:
Onder  Activiteiten & Actueel vindt u alle informatie van de afd. Land van Nijmegen en Land van Maas en Waal.
Onder Groentips vindt u informatie van andere groenorganisaties en dergelijke.
In de Agenda staan de activiteiten van onze afdeling in chronologische volgorde met de info over wie, wat, waar en wanneer.

Veel plezier met Groei & Bloei
afdeling 'Rijk van Nijmegen en Land van Maas en Waal'.

Deze maand in Groei & Bloei

Een groen visioen - Blik op de tuin (890)
Paars Gras