foto's

Wie van groen, bloemen en planten houdt en plezier heeft in tuinieren en/of bloemschikken, is bij Groei & Bloei aan het juiste adres. Er worden veel activiteiten op dit gebied georganiseerd om kennis te vergroten en/of mensen met dezelfde interesses te ontmoeten.

Zaterdag 22 juni excursie met de bus naar Duitsland.
We bezoeken een priv├ętuin met heel veel (klim)rozen, een grote landschapstuin waar veel tuinsferen bij elkaar zijn gebracht en tuin de Hortvs van tuinarchitect Peter Janke die op ieder verschillend stuk tuingrond voor de specifieke beplanting heeft gezorgd. Zo is er o.a.  een prairietuin maar ook een bostuin.
Veel bijzondere planten, ook in de verkoophoek!

Leden van de Vereniging Groei & Bloei ontvangen het gelijknamige tijdschrift en worden ingedeeld bij een van de 130 afdelingen die allerlei activiteiten organiseren bijvoorbeeld lezingen, workshops, cursussen, uitstapjes, enzovoorts.

De afdeling 'Rijk van Nijmegen en Land van Maas en Waal' telt ca. 450 leden. De activiteiten staan op de site, in de nieuwsbrief die 4x per jaar verschijnt en in het "vergeet-me-nietje", een digitale reminder die aan het begin van iedere maand wordt verzonden.

Over deze website:
Onder  Activiteiten & Actueel vindt u alle informatie van de afd. Land van Nijmegen en Land van Maas en Waal.
Onder Groentips vindt u informatie van andere groenorganisaties en dergelijke.
In de Agenda staan de activiteiten van onze afdeling in chronologische volgorde met de info over wie, wat, waar en wanneer.

Veel plezier met Groei & Bloei
afdeling 'Rijk van Nijmegen en Land van Maas en Waal'.

Deze maand in Groei & Bloei

Schilderachtige Hollandse luchten, beestjes en wat geel
OOK VEEL GEEL