foto's

Wie van groen, bloemen en planten houdt en plezier heeft in tuinieren en/of bloemschikken, is bij Groei & Bloei aan het juiste adres.

Opens internal link in current windowLEZING 'Natuurbeheer en Jagen'

Een omstreden onderwerp met uitgesproken voor-en tegenstanders maar weten zij wel waar ze het over hebben?
Op 7 december zullen 2 jagers u nader informeren over dit onderwerp.

KERSTSTUK MAKEN ONDER BEGELEIDING

Dit jaar is er geen kerstdemonstratie maar voor wie zelf iets moois wil maken voor de feestdagen, kan op 18 december meedoen met een speciale workshop onder begeleiding van gastdocent Chris Jongeneel. Haar jarenlange ervaring en creativiteit staan garant voor een bijzonder bloemstuk.

Leden van de Vereniging Groei & Bloei ontvangen het gelijknamige tijdschrift en worden ingedeeld bij een van de 130 afdelingen die allerlei activiteiten organiseren in de vorm van lezingen, workshops, cursussen, uitstapjes, enzovoorts.

De afdeling 'Rijk van Nijmegen en Land van Maas en Waal' telt circa 450 leden . De activiteiten staan op de site, in de nieuwsbrief die 4x per jaar verschijnt en in het "vergeet-me-nietje", een digitale reminder die aan het begin van iedere maand wordt verzonden.

Over deze website:
Onder  Activiteiten & Actueel vindt u alle informatie van de afd. Land van Nijmegen en Land van Maas en Waal.
Onder Groentips vindt u informatie van andere groenorganisaties en dergelijke.
In de Agenda staan de activiteiten van onze afdeling in chronologische volgorde met de info over wie, wat, waar en wanneer.

Veel plezier met Groei & Bloei 'Rijk van Nijmegen en Land van Maas en Waal'.

Deze maand in Groei & Bloei

herfstbladeren