foto's

Wie van groen, bloemen en planten houdt en plezier heeft in tuinieren en/of bloemschikken, is bij Groei & Bloei aan het juiste adres.

I.v.m. grote belangstelling
EXTRA WORKSHOP SNOEIEN
op zaterdag 26 januari.
(voor nadere info zie onder agenda)

15 en 16 juni is er weer het Landelijk Open Tuinen Weekend.
Thema van dit jaar: "DE LEVENDE TUIN"
Je kunt je tot 20 maart Opens window for sending emailaanmelden als je mee wilt doen.
Ken je iemand met een leuke, interessante of best wel gekke tuin, een tuin met een bijzondere vorm of ontwerp? Vraag of die persoon de tuin open wil stellen want hoe meer verschillende tuinen er zijn, hoe interessanter het voor de bezoekers is.

Leden van de Vereniging Groei & Bloei ontvangen het gelijknamige tijdschrift en worden ingedeeld bij een van de 130 afdelingen die allerlei activiteiten organiseren in de vorm van lezingen, workshops, cursussen, uitstapjes, enzovoorts.

De afdeling 'Rijk van Nijmegen en Land van Maas en Waal' telt circa 450 leden . De activiteiten staan op de site, in de nieuwsbrief die 4x per jaar verschijnt en in het "vergeet-me-nietje", een digitale reminder die aan het begin van iedere maand wordt verzonden.

Over deze website:
Onder  Activiteiten & Actueel vindt u alle informatie van de afd. Land van Nijmegen en Land van Maas en Waal.
Onder Groentips vindt u informatie van andere groenorganisaties en dergelijke.
In de Agenda staan de activiteiten van onze afdeling in chronologische volgorde met de info over wie, wat, waar en wanneer.

Veel plezier met Groei & Bloei
afdeling 'Rijk van Nijmegen en Land van Maas en Waal'.

Deze maand in Groei & Bloei

Kruiden en appelmoes - Blik op de Tuin 884
Vergeten smaakmakers en paradijskorrels (Blik op de Tuin - 884)