foto's

Wie van groen, bloemen en planten houdt en plezier heeft in tuinieren en/of bloemschikken, is bij Groei & Bloei aan het juiste adres.

Vrijdag 20 april Opens internal link in current windowEXCURSIE naar de Kwekerij van Marcel de Wagt die tevens een inleiding zal houden over de toepassing van vaste planten.

U kunt zich nog aanmelden voor
de Opens internal link in current windowOpens internal link in current windowEXCURSIE naar Landgoed Lievendael in Velp (bij Grave).
!!! LET OP !!! ivm de late bloei is de datum verzet naar 22 april!

Zaterdag 5 mei Opens internal link in current windowLENTeMARKT bij De Warmoes in Lent.

**************************************************************************************************************************************************************************

Leden van de Vereniging Groei & Bloei ontvangen het gelijknamige tijdschrift en worden ingedeeld bij een van de 130 afdelingen die allerlei activiteiten organiseren in de vorm van lezingen, workshops, cursussen, uitstapjes, enzovoorts.

De afdeling 'Rijk van Nijmegen en Land van Maas en Waal' telt circa 450 leden . De activiteiten staan op de site, in de nieuwsbrief die 4x per jaar verschijnt en in het "vergeet-me-nietje", een digitale reminder die aan het begin van iedere maand wordt verzonden.

Over deze website:
Onder  Activiteiten & Actueel vindt u alle informatie van de afd. Land van Nijmegen en Land van Maas en Waal.
Onder Groentips vindt u informatie van andere groenorganisaties en dergelijke.
In de Agenda staan de activiteiten van onze afdeling in chronologische volgorde met de info over wie, wat, waar en wanneer.

Veel plezier met Groei & Bloei 'Rijk van Nijmegen en Land van Maas en Waal'.

Deze maand in Groei & Bloei

Blue bells   Harger en Pettemerpolder