foto's

Wie van groen, bloemen en planten houdt en plezier heeft in tuinieren en/of bloemschikken, is bij Groei & Bloei aan het juiste adres.

Zaterdag 26 mei Opens internal link in current windowEXPOSITIE BLOEMSCHIKKEN "Goed Geschikt"

Voorbeelden van werk gemaakt door cursisten in het seizoen 2017'2018 is te zien op de pagina Opens internal link in current windowbloemschikcursussen.

**************************************************************************************************************************************************************************

Leden van de Vereniging Groei & Bloei ontvangen het gelijknamige tijdschrift en worden ingedeeld bij een van de 130 afdelingen die allerlei activiteiten organiseren in de vorm van lezingen, workshops, cursussen, uitstapjes, enzovoorts.

De afdeling 'Rijk van Nijmegen en Land van Maas en Waal' telt circa 450 leden . De activiteiten staan op de site, in de nieuwsbrief die 4x per jaar verschijnt en in het "vergeet-me-nietje", een digitale reminder die aan het begin van iedere maand wordt verzonden.

Wie zich nu aanmeldt als lid ontvangt een Opens internal link in current windowREGENTON als welkomstgeschenk.
Bestaande leden kunnen de regenton tot 10 mei bestellen voor slechts € 37,50.

Over deze website:
Onder  Activiteiten & Actueel vindt u alle informatie van de afd. Land van Nijmegen en Land van Maas en Waal.
Onder Groentips vindt u informatie van andere groenorganisaties en dergelijke.
In de Agenda staan de activiteiten van onze afdeling in chronologische volgorde met de info over wie, wat, waar en wanneer.

Veel plezier met Groei & Bloei 'Rijk van Nijmegen en Land van Maas en Waal'.

Kom naar de Tuinweek

Deze maand in Groei & Bloei

Alles is weer fris en groen
Blij van vrolijke akeleien