foto's

Wie van groen, bloemen en planten houdt en plezier heeft in tuinieren en/of bloemschikken, is bij Groei & Bloei aan het juite adres.

We zoeken Opens internal link in current windownieuwe bestuurs- en/of commissieleden!
Vindt u het leuk om mee te denken over Groei & Bloei in het Rijk van Nijmegen en het Land van Maas en Waal? Dan hebben wij u hard nodig!

N I E U W !!
Korte Opens internal link in current windowcursus Ikebana
Na de demonstratie dit jaar zal Mariëlle van Strijp begin 2018 een cursus ikebana verzorgen van 4 lessen.
Aanmelden is nu mogelijk.

*******************************************************************************

Vrijdag 24 november vindt de jaarlijkse Opens internal link in current windowKerstdemonstratie Bloemschikken plaats in het Helicon VMBO Nijmegen.

*************************************************************************************

Leden van de Vereniging Groei & Bloei ontvangen het gelijknamige tijdschrift en worden ingedeeld bij een van de 130 afdelingen die allerlei activiteiten organiseren in de vorm van lezingen, workshops, cursussen, uitstapjes, enzovoorts.

De afdeling 'Rijk van Nijmegen en Land van Maas en Waal' telt circa 450 leden . De activiteiten staan op de site, in de nieuwsbrief die 4x per jaar verschijnt en in het "vergeet-me-nietje", een digitale reminder die aan het begin van iedere maand wordt verzonden.

Over deze website:
Onder  Activiteiten & Actueel vindt u alle informatie van de afd. Land van Nijmegen en Land van Maas en Waal.
Onder Groentips vindt u informatie van andere groenorganisaties en dergelijke.
In de Agenda staan de activiteiten van onze afdeling in chronologische volgorde met de info over wie, wat, waar en wanneer.

Veel plezier met Groei & Bloei 'Rijk van Nijmegen en Land van Maas en Waal'.

Deze maand in Groei & Bloei

Mijn tuin is winterklaar! Maar wat is dat eigenlijk….
Mijn nieuwe uitdaging