foto's

Wie van groen, bloemen en planten houdt en plezier heeft in tuinieren en/of bloemschikken, is bij Groei & Bloei aan het juiste adres.

Zondag 17 september zal de Opens internal link in current windowtuincoach ons weer rondleiden door een tuin met een bijzondere achtergrond.
De bloemschikactiviteiten voor het seizoen 2017-2018 staan online. Het betreft cursussen voor zowel beginners als gevorderden (nu zowel als korte of als lange cursus te volgen), een korte cursus Ikebana, de kerstworkshop en een bloemschiktentoonstelling na een speciale, extra lange les.

Op vrijdag 6 oktober vindt het NK Bloemschikken plaats in de Beursfabriek in Nieuwegein. Het thema voor dit jaar is (π)kant.
Op zaterdag 7 en zondag 8 oktober kan het publiek de stukken bewonderen.

Omdat natuur niet stopt bij de schutting, zijn de G & B  Rijk van Nijmegen en het IVN een samenwerking aangegaan. De activiteiten zullen in beide nieuwsbrieven en op de websites worden vermeld en leden van G & B kunnen deelnemen aan activiteiten van het IVN voor de ledenprijs.

Leden van de Vereniging ontvangen het tijdschrift Groei & Bloei en worden ingedeeld bij een van de 130 afdelingen die allerlei activiteiten organiseren in de vorm van lezingen, workshops, cursussen, uitstapjes, enzovoorts.

De afdeling 'Rijk van Nijmegen en Land van Maas en Waal' telt circa 450 leden . De activiteiten staan op de site, in de nieuwsbrief die 4x per jaar verschijnt en in het "vergeet-me-nietje", een digitale reminder die aan het begin van iedere maand wordt verzonden.

Over deze website:
Onder  Activiteiten & Actueel vindt u alle informatie van de afd. Land van Nijmegen en Land van Maas en Waal.
Onder Groentips vindt u informatie van andere groenorganisaties en dergelijke.
In de Agenda staan de activiteiten van onze afdeling in chronologische volgorde met de info over wie, wat, waar en wanneer.

Veel plezier met Groei & Bloei 'Rijk van Nijmegen en Land van Maas en Waal'.

Deze maand in Groei & Bloei

Volkstuin:125 mm regen