Activiteiten & Actueel

Open Tuinen Overasselt

Op zondag 11 juni kunt u tussen 10.00 en 17.00 u in Overasselt  verschillende tuinen, herkenbaar aan de groene klomp. bekijken, ideeën opdoen en informatie uitwisselen.

Wie zijn tuin ook graag open wil stellen, kan contact opnemen met de organisatie.
Met name In Nederasselt worden er nog tuinen gezocht om deel te nemen.

www.opentuinenoverasselt.nl

Open Dag Nijmeegse Stadstuinen

Op zaterdag 10 juni van 10.00 tot 17.00 uur vind de 19e Open Dag van de Nijmeegse Stadstuinen plaats.
Die dag wordt het verborgen groen van Nijmegen zichtbaar als 25 particuliere tuinen worden opengesteld voor het publiek.
Er is een grote variatie aan tuinen: grote en kleine, gecultiveerde of wilde tuinen. Elke tuin met zijn eigen verhaal. Maar allemaal met een groot enthousiasme van de tuinier.

In enkele tuinen wordt door kunstenaars geëxposeerd!

Brochures met adressen en tuinomschrijvingen zijn vanaf half mei à € 3,00 verkrijgbaar. Voor verkooppunten ga je even naar de website. www.nijmeegsestadstuinen.nl

 

 

Tuinen in de omgeving van Nijmegen

Tuin De Villa in Persingen is geopend voor publiek op:
17 en 18 juni tijdens het G & B Landelijk Open Tuinen Weekend
en op 19 en 20 augustus
www.tuindevilla.nl

Tuin Nieuw Robbekampen ligt in Dreumel en is open op de 3e zondag van de maanden juni, juli, augustus en september: 18 juni, 16 juli, 20 augustus en 17 september van 11.00 tot 17.00 uur
www.robbekampen.nl

Jardin de Louise ligt in Molenhoek en is open tijdens het G & B Landelijk Open Tuinen Weekend op 17 en 18 juni en op zondag 20 augustus.
www.jardindelouise.nl

De Tuinen in Demen zijn van 1 juni t/m 10 september van 11.00 tot 17.00 open met op 11 juni de Rozendag, die dag gaat het allemaal over rozen.
www.detuinenindemen.nl

 

 

Tuin de Villa

Landelijk Open TuinenWeekend

Het volgende Groei & Bloei Landelijk Open Tuinen Weekend zal zijn op 17 en 18 juni 2016.
Heel veel afdelingen doen er aan mee en stellen tuinen open. De deelnemende afdelingen zijn terug te vinden in het tijdschrift of op de site www.groei.nl. mooie gelegenheid om eens over de heg te kijken. 
In de afdeling 'Rijk van Nijmegen en Land van Maas en Waal' zijn 17 tuinen open om er een kijkje te nemen. Voor de adressen klik je Opens internal link in current windowhier.

Tuinen in het Kleverland

Net over de grens in Duitsland, in het Kleverland, zijn ook heel veel bezoekwaardige tuinen.
Zij hebben zich georganiseerd en een gezamenlijke website en brochure gemaakt. Neem eens een Opens external link in new windowkijkje . Klik op de knop 'Termine 2017' om te zien wanneer welke tuin open is.

Tuinen aan de Nederlandse kant van de grens die belangstelling hebben om zich hier bij uit te nodigen kunnen zich daar voor aanmelden.  

Lucenz und Bender
Mutter - Tochter Garten
meer
18
Jul
Onderhoud
18
Jul
Over zomers groen en kroost