Vrijwilligers gezocht voor GARDENISTA

Gardenista is een landelijk evenement dat in 2019 voor de 1e keer door G & B zal worden georganiseerd.
Het Thema voor dit jaar is Verbinding in het Groen.
Er valt van alles te beleven, er zullen diverse verkoopstands zijn met planten en tuinspullen, showtuinen, kunst voor in de tuin, moestuinieren krijgt de aandacht, er wordt veel aan bloemschikken gedaan misschien wel i.c.m. een kampioenschap, er komt een groot terras met (heer)lijke hapjes, enz., enz.
Het evenement vindt plaats op Landgoed Ophemert (ca. 45 min. van Nijmegen)
Zie ook Opens external link in new windowhttp://www.gardenista.nl

Om dit alles mogelijk te maken is een commissie zich al ruim een jaar aan het voorbereiden. Vlak voor, tijdens en na het evenement dat plaats zal vinden van 15 t/m 19 mei 2019 zijn er ook heel veel mensen nodig voor heel veel verschillende taken.

Vind jij het leuk om hier aan mee te werken en ben je in deze periode beschikbaar?
Neem dan contact op met de organisatie via info(at)gardenista.nl

Promotie

In het seizoen staat de promotiestand regelmatig op groene activiteiten zoals open tuinen en tuinbeurzen om de bezoekers te informeren over G & B. Er wordt uitgelegd wat er allemaal wordt georganiseerd en dat leden 10 x per jaar het tijdschrift ontvangen.
Er zijn diverse producten die uitgedeeld of verkocht kunnen worden.

Vind u het leuk om contact met mensen te maken en Groei & Bloei te promoten?
Dan is dit wellicht een leuke taak voor u!
Hoe meer mensen we hier voor hebben, hoe beter we het werk kunnen verdelen.

Wie er meer over wil weten of zich aan wil melden kan terecht bij Opens window for sending emailAnneleen Verhagen 06-13726699.

herfstbladeren
Een hele Tours - Blik op de Tuin 876