Activiteiten & Actueel

Vier keer per jaar verschijnt de nieuwsbrief PlantAardig met het laatste nieuws en de nieuwe activiteiten. Klik hier voor de bladerbare versie van nummer 3, september 2017 Klik hier

Voor de PDFversie Klik hier

Klik op de link voor de bladerbare versie van het kerstnummer Plantaardig Groei en Bloei Nijmegen november 2017

Voor de PDFversie kunt u hier klikken

Digitale reminder "Het vergeetmenietje"

De afdeling Nijmegen verstuurt iedere 1e van de maand digitaal een herinnering van de activiteiten van de komende maand of de activiteiten waarvoor u zich in die maand aan moet melden. Wij noemen dit "Het Vergeetmenietje".
Wilt u via een mailtje op de hoogte blijven? Zorg dan dat uw e-mail-adres bekend is bij de ledenadministratie.

Klik hier om het vergeetmenietje te ontvangen, of om u voor het vergeetmenietje af te melden.

Er zijn diverse pagina's en groepen van Groei & Bloei actief op facebook.
Bijvoorbeeld:
Groei & Bloei bloemschikken
Groei & Bloei
Tuinvereniging Groei & Bloei

Ook onze afdeling heeft een pagina en een groep op facebook opgericht onder de naam
Groei & Bloei Rijk van Nijmegen en Land van Maas en Waal
Vul deze kreten in in de witte balk met de cursief gedrukte tekst zoeken.

Facebook is een modern medium waarmee je heel snel met elkaar kunt communiceren. Op de pagina staat algemene informatie en wetenswaardigheden.
In de groep kun je onderling discussieren of planten of  bv. tuinmateriaal vragen of aanbieden. Het moet nog groeien maar het biedt zeker mogelijkheden!

Mijn tuin is winterklaar! Maar wat is dat eigenlijk….
Mijn nieuwe uitdaging