Bloemschikken bij de G & B afd. Nijmegen

Binnen onze afdeling wordt veel aan bloemschikken gedaan.

Bloemschikcursussen

Er is een Opens internal link in current windowbloemschikcursus voor beginners en voor gevorderden.
De cursussen worden gegeven op 8 donderdagavonden van 19.30 - 22.00 u in het HELICON VMBO Nijmegen en worden gegeven door erkende docenten.

Workshops

Geregeld worden er workshops georganiseerd waarbij G & B voor alle materialen zorgt en er onder begeleiding een mooi werkstuk kan worden gemaakt.

Bloemschikstudieclub

Er is een bloemschikstudieclub, " De Klimop" die één keer per maand onder deskundige begeleiding naar een bepaald thema bloemschikt.

Bloemschikexpositie

Eén keer per jaar wordt er een BLOEMSCHIKEXPOSITIE gehouden. Leden van 'Klimop' en cursisten van de bloemschikcursussen plus iedereen die het leuk vindt kan hier aan deelnemen.

NK Bloemschikken

In plaats van een landelijke bloemschikwedstrijd zijn er vanaf 2018 regionale bloemschikwedstrijden.
Op 26 oktober 2019 vindt het ONK Bloemschikken plaats in Het Hart van Eefde in Eefde (bij Zutphen). In de ochtend wordt gewerkt aan de stukken, in de middag zijn deze te bezichtigen.
Aanmelden kan tot 1 augustus.

Klik door naar de onderwerpen in de linkerkolom om meer te weten te komen over bloemschikken bij de afd. Rijk van Nijmegen en Land van Maas en Waal of klik op de link in bovenstaande tekst.

Voor nadere informatie kunt u terecht bij Mientje of Erna van de bloemschikcommissie
Mientje Peters  e.:
mientjepeters45(at)gmail.com  of t.: 024-6414488