Oost Nederlands Kampioenschap Bloemschikken (ONKB)

Het ONK Bloemschikken zal dit jaar, in samenwerking met afdeling Zutphen e.o., op 26 oktober 2019 gehouden worden in  'Het Hart Eefde'  Jolinkweg 2, 7211 DM  Eefde (bij Zutphen)
Eefde ligt in het midden van de drie rayon’s Midden-Nederland, Gelderland-Zuid en Oost-Nederland.

Het thema van de dag is:

'HOLLANDSE HERFST'

Deelnemers kunnen zich inschrijven voor één van onderstaande categorieën:
 o Brons: voor individuele deelnemers (amateurs) die nog niet eerder hebben mee gedaan. Deze deelnemers maken een themastuk.
 o Zilver: voor teams (amateurs) bestaande uit 2-4 personen, deze maken gezamenlijk een themastuk.
 o Goud : voor individuele deelnemers (amateurs), die al vaker hebben meegedaan aan wedstrijden, deze deelnemers maken een themastuk én een verrassingsstuk.
De eerdere klassen gelden niet meer.

De winnaar mag zich regiokampioen noemen en ontvangt een Golden Ticket voor Gardenista.

Voor meer informatie of vragen én voor aanmelding voor deelname aan de wedstrijd, kunt u contact opnemen met
Anneke van der Veen
e-mail: onkbloemschikken@hotmail.com,
telefoonnummer: 06 22 60 81 65

Aanmelden voor de wedstrijd kan tot 1 augustus 2019.
Het wedstrijdreglement en inschrijfformulieren zijn ook verkrijgbaar via de secretaresse van onze afdeling moniquejanssengb@gmail.com

Kosten:

Brons: € 25,00 per deelnemer, niet-leden Groei&Bloei betalen € 35,00

Zilver: € 20,00 per team, + € 10,00 p.p. lunch, niet-leden Groei&Bloei betalen € 30,00 per team + € 10,00 p.p. lunch

Goud: € 35,00 per deelnemer inclusief materialen voor het verrassingswerkstuk, niet-leden Groei&Bloei betalen € 45,00
Het inschrijfgeld is inclusief koffie/thee en een lunch. De inschrijfgelden moeten vooraf per bank worden voldaan. (zie inschrijfformulier)

Bloemendingetjes
Frankrijk vakantieland - Blik op de tuin no. 915