Bloemschikken op het Helicon

Voor onze activiteiten maken wij gebruik van de locatie van het Helicon VMBO Nijmegen aan de Marga Klompélaan 37 in Nijmegen (Nabij het CWZ).
De docenten bloemschikken organiseren hier regelmatig workshops voor de ouders van de leerlingen en voor overige belangstellenden. Ook Groei & Bloei-leden zijn hier van harte voor uitgenodigd.

U hebt bij deze workshops de keuze uit meerdere voorbeelden en meerdere dagen.
Voor nadere informatie kunt u terecht op de facebookpagina van de school. www.facebook.com/heliconVMBONijmegen

Wij wensen u veel plezier!

KERSTWORKSHOP

Dit jaar maken de leden van de bloemschikstudieclub "Klimop" de kerstschikkingen tijdens de kerstdemonstratie in november.
Er zullen 2 stukken worden uitgekozen om tijdens de kerstworkshop te maken.
De deelnemers kiezen daar een van de twee uit om zelf op deze avond te gaan maken.

Datum/tijd: Zaterdag 16 december 2017 / 10.30 - 12.30 uur

Locatie: Helicon VMBO Nijmegen, Marga Klompélaan 37, 6532 SB Nijmegen (vlakbij CWZ, gratis parkeren en goed bereikbaar met het OV)

Prijs: voor leden € 22,50; niet-leden betalen € 28,50

Code: 395

Aanmelden: per mail aan info(at)nijmegen.groei.nl. Vermeld uw naam, adres, telf.nr, e-mail adres, lidmaatschapsnummer en de code van de activiteit (395 voor de kerstworkshop.

Informatie: bij Opens window for sending emailMientje 024-6414488  of bij Erna 06 38285033

Mijn tuin is winterklaar! Maar wat is dat eigenlijk….
Mijn nieuwe uitdaging