CURSUS IKEBANA  (Japanse bloemschikkunst)

Mariëlle van Strijp weet  als geen ander ons op een inspirerende manier mee te nemen in de Japanse  bloemschikkunst. In 8 lessen zal zij een breed en gevarieerd lesprogramma aanbieden waarbij voor iedereen weer veel valt te leren.
Mariëlle is gevorderd tot leraar 3e graad  (Sankyu Shihan)

Tijd:       Donderdagavond van 19.00 - 21.30 uur
Data:     24 september, 15 oktober, 12 november, 1 december 2020 én
                11 februari, 4 maart, 8 april en 21 mei 2021 (blok van 8 lessen)(data 2021 onder voorbehoud)
Locatie:  Helicon VMBO Nijmegen, Marga Klompélaan 37, 6532 SB Nijmegen (vlak bij het CWZ, gratis parkeren; bereikbaar met openbaar vervoer)
Prijs:    € 160,-- voor  leden G & B en IVN, € 195,-- voor  niet-leden(excl.materiaal).

Aanmelden via info@nijmegen.groei.nl. Vermeld daarin uw naam, adresgegevens, telefoonnummer, e-mailadres, uw lidmaatschapsnummer en de naam van de activiteit.