CURSUS BLOEMSCHIKKEN GEVORDERDEN EN VERGEVORDERDEN

Vakdocent Jan de Groot geeft instructies over nieuwe technieken en creatieve ideeën worden aangereikt.
De gevorderde bloemschikker krijgt extra uitleg, de vergevorderde cursisten werken veelal zelfstandig aan een thematisch bloemstuk.

Tijd:     Donderdag van 19.30 – 22.00 uur
Data:    Najaar 2020: 24 september, 15 oktober, 12 november, 1 december.
              Voorjaar 2021:11 februari, 4 maart, 8 april en 21 mei.
              (data 2021 nog onder voorbehoud)

Algemene info cursussen bloemschikken

De bloemen, groenmaterialen en ondergrond worden door de cursist meegenomen. De bloemen kunt u vinden in de natuur, plukken in eigen tuin of kopen in de bloemenwinkel. Wij willen u erop attenderen dat er ook bloemen tegen inkoopprijs gekocht kunnen worden bij het Helicon. Deze dienen wel tijdig besteld te worden. De docenten informeren de cursisten voorafgaand aan de les over de mee te brengen materialen. Groei & Bloei zorgt voor basismaterialen als steekschuim, draad, enz.

Locatie:   Helicon VMBO Nijmegen, Marga  Klompélaan 37, 6532 SB Nijmegen (vlak bij het CWZ, gratis  parkeren  en goed  bereikbaar  met  openbaar vervoer)
Prijs:     Blok van 4 lessen voor het najaar of het voorjaar, per blok:
              € 60,00 voor leden van G&B, IVN en Klimop. Voor niet-leden € 72,50
Bij inschrijven voor beide blokken € 10,00 korting.

Aanmelden via info@nijmegen.groei.nl. Vermeld daarin uw naam, adresgegevens, telefoonnummer, e-mailadres, uw lidmaatschapsnummer en de naam van de activiteit.

Voor meer informatie kunt u terecht bij
Mientje of telefonisch 024-6414488