Bollentijd in Demen! Excursie 24 april en 30 april 2021

Het is voorjaar, alles wordt weer groen, de bloembollen komen boven de grond en gaan of staan in bloei.
Martje van den Bosch van de “Tuinen in Demen” plantte in 2019 zo'n 17.000 bollen, maar helaas konden we die niet bezichtigen in het voorjaar van 2020.

Dit jaar gaan we voor de herkansing en organiseren we opnieuw een voorjaarsbezoek aan de prachtige tuin van Martje van den Bosch in Demen ( bij Ravenstein). De tuin is zó groot dat we hier coronavrij rond kunnen dwalen! En we verdelen het bezoek over 2 dagen, zodat het echt veilig kan.
Genieten van een kleurenspektakel van bollen en vroegbloeiende heesters, van op het terras zitten met een lekker bakje koffie of thee. Wie heeft daar geen zin in!!

Datum/tijd   : zaterdagochtend 24 april 10.30 uur en vrijdagmiddag 30 april 14.00 uur
Adres            : Kleine Poelstraat 13, 5354 KD Demen
Kosten          : € 6,00 voor leden van Groei & Bloei, IVN en Klimop, niet leden € 10,00 p.p., incl. koffie/thee
Aanmelden  : vóór 15 april 2021 bij info@nijmegen.groei.nl, met vermelding van de gewenste datum. Na aanmelding krijgt U een mail om het bedrag over te maken. Tegen 15 april weten we zeker dat het uitstapje plaatsvindt!