Voorjaar

Voorjaarsactie 2021

Voordelig lid worden!

Nieuwe leden die zich via een afdeling aanmelden hebben namelijk een voordeel boven nieuwe leden die via de landelijke website binnenkomen: via de afdeling krijgen zij een cadeau EN korting : € 43,95 in plaats van € 59,-; een korting van ruim € 15,- . Daar zijn inbegrepen: het gratis maartummer, alle nummers van 2021, korting bij aantal tuinbedrijven en het welkomsgeschenk: een  Felco 14 snoeischaar, een mooie schaar die ook geschikt is voor mensen met een wat kleinere hand., winkelwaarde € 52.

Wilt u liever eerst meer informatie: neem contact op met Anneleen Verhaegen 024 6778734

Helaas is het dit jaar, in verband met afspraken met Felco, niet mogelijk om de schaar met grote korting aan te bieden aan alle leden. Het aanbieden van de schaar aan onze leden tegen onze inkoopsprijs wordt gezien als oneerlijke concurrentie met de reguliere verkooppunten van Felco. Jammer, maar wel een beetje te begrijpen.