Zomeractie Groei & Bloei

Groei & Bloei heeft deze zomer een mooie actie!
Leden kunnen n.l. tegen een leuk gereduceerde prijs een Metallo snoeizaag met holster bestellen, een mooie stevige zaag, waarmee je takken en stammen tot 12,5 cm moeiteloos doorzaagt.
De adviesprijs is € 43,80, maar bij ons kun je de zaag bestellen voor € 33,80, een korting van maar liefst € 10,00.
Bestel je de zaag vóór 15 juni dan ontvang je nog eens een korting van € 3,80 en kost de zaag maar € 30,00. Uiterlijke besteldatum is 30 juni 2021.

Bestellen gaat als volgt:
- stuur een email naar info(at)nijmegen.groei.nl met je bestelling
- maak dan het bedrag over op rekeningnummer NL52 INGB 0005512467 t.n.v. KMTP Nijmegen eo
- vermeld daarbij je naam en “snoeizaag”.

Wanneer de zaag binnen is krijg je daarvan bericht en kun je hem afhalen op het adres dat dan wordt doorgegeven.

Ook niet-leden kunnen in het bezit komen van deze zaag, n.l. door lid te worden van Groei & Bloei!
Nieuwe leden krijgen deze zaag n.l. gratis als welkomstgeschenk.
En, er gelden aantrekkelijke tarieven voor het lidmaatschap voor de rest van het jaar!
Dus wil er nog iemand in je omgeving lid worden, laat hem/haar dan even een mailtje sturen naar info(at)nijmegen.groei.nl en we sturen een inschrijfformulier toe.

Op onze website www.nijmegen.groei.nl kun je de speciale tarieven vinden.