Rijk van Nijmegen en Land van Maas en Waal

Welkom bij Groei & Bloei
Rijk van Nijmegen en Land van Maas en Waal

Uitgelicht

Zomeractie voor nieuwe leden

Weer een leuke actie van Groei & Bloei!

Meer

1 juli Tuinreis

Ga mee een dagje uit tuinen kijken! Heerlijk! We gaan dit jaar naar 3 tuinen en een kwekerij in Overijssel. Niemand hoeft…

Meer

Open Tuinen Weekend 2023

We hebben weer een ruim aanbod aan tuinen voor onze open tuinen op 17 en 18 juni. Kijk voor een beschrijving op de buttons…

Meer

Tuinieren maakt gelukkig.

Uit veel onderzoeken blijkt dat tuinieren op vele vlakken een positieve uitwerking heeft op ons gevoel van welzijn. Wonen in een groene omgeving vinden wij belangrijk en prettig, bovendien zijn huizen in een groene omgeving ongeveer 15% meer waard en is er in deze buurten minder criminaliteit. Daarnaast hebben onze (groene) tuinen een positieve invloed in de vorm van onder meer een gunstiger microklimaat, het vergroten van de biodiversiteit en betere opname van regenwater.

Niemand wordt met groene vingers geboren, gevoel voor en kennis van krijg je via je ouders, omgeving of ..  via Groei & Bloei .

Onze Vereniging  propageert jarenlang het groene tuingevoel. Via het tijdschrift, maar vooral via de plaatselijke afdelingen met hun grote verscheidenheid aan cursussen, workshops, excursie en lezingen .

Kijk verder op deze site wat wij aanbieden, en word lid.  Voor velen een levenslange liefde!

 

Tuinlog

28 May

Veris-lente

2023 week 21 maand nat -  maand droog

18 May

Harry Hakvoort

Niet uit te spreken…

Meer

Agenda

15 Apr

Plantenruilochtenden

Een succesnummer van onze afdeling vormen de…

10 Jun

Nijmeegse Open Tuinendag

Voor meer informatie ga naar de website…

Meer