NIEUW Extra cursus bloemschikken basistechnieken

Er hebben zich de afgelopen maanden zoveel mensen gemeld voor de bloemschikcursus basistechnieken dat er een behoorlijke wachtlijst was ontstaan. Daarom hebben we samen met de bloemschikdocenten van de groenschool Yuverta VMBO Nijmegen een extra bloemschikcursus basistechnieken opgezet. Deze cursus omvat 4 lessen in het voorjaar van 2024 en wordt gegeven door Marcel van Droffelaar van Yuverta. De data en de basistechnieken zijn:
-    14 maart, voorjaarschikking op schaal
-    11 april, takkenkrans met voorjaarsbloemen
-    16 mei, frameboeket
-    13 juni, korenschoofboeket
We hebben natuurlijk al een aantal mensen van de wachtlijst blij kunnen maken, maar er zijn nog 3 plaatsen beschikbaar. Dus meld je aan als je hier zin in hebt.
Meer informatie op de website: www.nijmegen.groei.nl of via info@nijmegen.groei.nl

Datum / tijd    : donderdagavond 14 maart, 11 april, 16 mei en 13 juni van 19.30-22.00 uur
Locatie            : Yuverta VMBO Nijmegen, Marga Klompélaan 37, 6532 SB Nijmegen
Prijs                 : € 62,50 p.p. voor leden (G&B, IVN, KNNV, Klimop), niet-leden € 75,00 p.p.
Aanmelden   : via een email naar aanmelden@nijmegen.groei.nl
Maximaal 10 personen